Over Ons

Over Ons

Project in Green brengt nieuwe ideeën en werkwijzen naar de wereld van het vastgoed. Wij passen systeembenaderingen toe om onnodige tijd en kosten voor het ontwikkelen, ontwerpen en bouwen van gebouwen te vermijden. Met de nieuwste technologie binnen handbereik hoeft efficiëntie niet langer ten koste te gaan van kwaliteit, duurzaamheid of de wensen van de uiteindelijke gebruiker.

Wij zijn van mening dat de wereldwijde bouwindustrie, met meerdere miljarden omzet, klaar is voor verandering. Bouwbedrijven investeren van oudsher minder dan 1% van de omzet in nieuwe technologieën. Dat percentage is lager dan in welke andere grote sector dan ook. Mede als gevolg hiervan is de Nederlandse bouwproductiviteit de laatste decennia gedaald terwijl de kosten blijven stijgen.

Het is tijd om verder te gaan dan ‘wat we tot nu toe hebben gedaan’ en opnieuw te definiëren wat mogelijk is. De technologie van vandaag de dag biedt de mogelijkheid om in het volgende decennium de ecologische voetafdruk van de bouw drastisch te verminderen en een nieuwe generatie kwalitatief hoogwaardige huisvesting voor iedereen te realiseren.

Eenzijdige oplossingen zijn niet genoeg om de problemen aan te pakken van een sector die zo belangrijk is voor onze sociale omgeving en voor de planeet. Een integrale aanpak en daadwerkelijke verandering op een zinvolle schaal komt alleen door een nieuwe kijk en door bewezen, moderne oplossingen toe te passen op alle (bouw)niveaus.

Ons Team

Het team van PIG bestaat uit een divers team van entrepreneurs met verschillende achtergronden :

Peter Driessen - Drs

Vanaf 2012 is Peter actief in projectontwikkeling. Werf35 in Hilversum groeit onder zijn directie uit tot een....
Bekijk profiel

Marlies Katy Smit - Drs

Geïnspireerd door culturen, woongemeenschappen, duurzaamheid en architectuur, is zij actief binnen Project in Green.
Bekijk profiel

Sebastiaan Hameleers

Sebastiaan Hameleers studeerde Veiligheidskunde in Utrecht en was voormalig voorzitter van het ISO.
Bekijk profiel

Robbert van Os

Robbert houdt zich bezig met het ontwikkelen, realiseren en exploiteren van online concepten.
Bekijk profiel

Maarten Koning - Drs

Maarten Koning is projectmanager en werkt het liefst aan projecten op het snijvlak van stedelijke ontwikkeling en verduurzaming.
Bekijk profiel

Helen van den Hof

Sinds de oprichting van Project in Green is zij nu ook verantwoordelijk voor de ondersteuning van de diverse projecten.
Bekijk profiel