Missie en werkwijze

Missie en werkwijze

Project in Green realiseert duurzame woningen waarbij de bewoners vanaf het allereerste moment betrokken zijn bij de ontwikkeling. Onze projecten ontwikkelen wij middels co-creatie met alle relevante partners. Onze benadering is daarbij persoonlijk en integraal. - Een goed project kenmerkt zich door rekening te houden met alle facetten, die van nu én van de toekomst. Belangrijk hierbij is ook de landschappelijke omgeving. Onze huizen dienen in symbiose met het landschap te zijn om samen een geheel te vormen. We streven naar onderscheidende projecten met hoogwaardige duurzame architectuur en een aantrekkelijk ruimtelijke - met groen ingerichte - omgeving.

We willen graag onderzoeken en bijdragen aan communityvorming. Hoe kunnen mensen het prettigst met elkaar samenleven op basis van hun individuele en collectieve wensen? Onze vaste partners in een ontwikkelingstraject zijn gemeenten, bouwers, corporaties en beleggers. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door onze omgekeerde (holistische) marktbenadering: eerst de klant, dan het project.

Onze strategie

Wij investeren risicodragend in kansrijke projecten. In de ontwikkeling van een concept stoppen wij veel energie, samen met onze bewoners, (landschaps)architecten en andere partners uit ons netwerk. Innovaties op het vlak van energie, stadslandbouw, gezamenlijk beheerd groen en gemeenschappelijke leefplekken zullen wij waar mogelijk toepassen.

Een project wordt in een strak georganiseerd proces ontwikkeld, in verkoop gebracht en gerealiseerd. Onze primaire focus ligt op ontwikkelingen in Nederland. Incidenteel pakken wij ook kansrijke ontwikkelingen elders op, mits deze passen bij ons profiel. Ook staan wij open voor initiatieven op het vlak van Collectief Particulier Ondernemerschap. Initiatiefnemers benaderen ons om een snelle ontwikkeling mogelijk te maken. Door op basis van hun wensen duidelijke keuzes aan te bieden binnen een door ons georganiseerd proces.

Waar richten wij ons op?
  • Ontwikkeling van bijzondere locaties in of aan de rand, maar ook buiten de stad
  • Herbestemming en transformatie van bestaand vastgoed
  • Waar mogelijk integreren van samenlevingswensen van communities in onze projecten
  • Begeleiding CPO

Bel ons direct op +31 (0)352055005 of stuur een email via het contact formulier