Project Het Rabo GroenHuis

Het Rabo GroenHuis

Sustainer Homes heeft - in samenwerking met Rabobank Utrecht - het Rabo GroenHuis gerealiseerd. Deze demowoning staat sinds februari 2017 op het Jaarbeursplein, direct achter Utrecht Centraal!

Meer Informatie

  • Status :Gerealiseerd
  • Grootte :
  • Partners :
  • Locatie :Utrecht
  • Website project: Het Rabo GroenHuis

Ervaar duurzaam wonen zelf

Project in Green heeft, samen met Sustainer Homes en met medewerking van de Rabobank, het Rabo GroenHuis gerealiseerd. Deze demowoning staat sinds februari 2017 op het Jaarbeursplein, direct achter Utrecht Centraal. Deze Sustainer Home combineert natuurlijke materialen met een moderne, strakke look. De verticale lijnen creëren een rustig en stijlvol geheel. De façade is bekleed met thermisch verduurzaamd populierenhout uit Nederland. Dit hout hoeft niet behandeld te worden en zal op den duur prachtig vergrijzen. Plafondhoge ramen in zwarte houten kozijnen laten ruim licht binnen. De bamboe vloer binnen loopt over in het terras buiten. Zo wordt een compacte woonkamer toch ruim.

Deze Sustainer Home bestaat uit 5 modules. De woonkamer en keuken heten je welkom. Door de grote raampartijen kan je hier op elk moment van de dag even binnenkijken. Badkamer, toilet en techniekruimte bevinden zich in één module en worden voor plaatsing al gemonteerd. De slaapkamer is ingericht met een aantal unieke designmeubels, gemaakt van duurzame materialen. Deze wordt nu gebruikt als kantoorruimte.

Bel ons direct op +31 (0)352055005 of stuur een email via het contact formulier