Project Wilgenwold

Wilgenwold

De huizen zijn ongeveer 100, 140 of 170 m2 groot, op een kavel van circa 865 m2 tot 1680 m2 en omsloten door wilgenlaantjes.

Meer Informatie

  • Status :Open voor inschrijving
  • Grootte :
  • Partners :
  • Locatie :Almere
  • Website project: Wilgenwold

Bijzondere energie neutrale huizen

Wilgenwold is een wijkje in Oosterwold in een groene landelijke omgeving dichtbij Amsterdam en het Gooi met 12 energieneutrale woningen ontwikkeld door Project in Green. Dorps, duurzaam en beschut wonen in een buurt waar je mooie dingen zoals de bloemenweide, het slingerende beekje met knotwilgen en de buurtmoestuin deelt met je buren, maar waar je ook geniet van de privacy van je duurzame woning van Sustainer Homes en tuin. De huizen zijn ongeveer 100, 140 of 170 m2 groot, op een kavel van circa 865 m2 tot 1680 m2 en omsloten door wilgenlaantjes. De huizen zijn inclusief eigen grond, woning en de aanleg van de wegen, het parkachtige landschap en het water.

Samen met karres+brands, een architectenbureau gespecialiseerd in landschapsarchitectuur en stedenbouw, zijn de kavelindelingen en complete infrastructuur uitgewerkt. Het bureau heeft haar voetsporen ruim verdiend met toonaangevende projecten over de gehele wereld, waar duurzame landschaps- en stedenbouw een belangrijke pijler in vormen.

Bel ons direct op +31 (0)352055005 of stuur een email via het contact formulier