Onze Partners

Onze partners

Om onze projecten realiseren, werken we samen met de volgende partners.
Karres en Brands
Sinds 1997 heeft Karres + brands gewerkt aan diverse projecten, studies en wedstrijden, zowel in binnen- als buitenland. Ons werk omvat elke schaal van ruimtelijk ontwerp, van gebiedsstrategieën en infrastructurele projecten tot parken en tuinen, en van stedenbouwkundige opdrachten tot productontwerp. Hiermee vertrouwen we op ons enthousiasme en vakmanschap en we breiden onze blik voortdurend uit naar het ontwikkelen van gepaste en innovatieve antwoorden op de uitdagingen van vandaag.


Van Vulpen Roozenburg
Van Vulpen Roozenburg staat aan de voet van bijna alle nieuwe projecten in de omgeving van Hilversum. Die kennis en betrokkenheid komt goed van pas als je op zoek bent naar een nieuwbouwwoning! Hier vind je de projecten die binnenkort worden opgeleverd.Sustainer Homes
Sustainer Homes is opgericht om architectuur duurzamer, flexibeler en toegankelijker te maken. Bouwen kan namelijk beter. Veel beter. Gebouwen zijn verantwoordelijk voor ruim één derde van de wereldwijde CO2 uitstoot. Om dit terug te brengen zullen we radicaal duurzamer moeten gaan bouwen. Onze woningen stoten ruim 90% minder CO2 uit ten opzichte van een regulier gebouw van staal en beton. Alle Sustainer Homes zijn minimaal energieneutraal en wekken energie op met standaard inbegrepen zonnepanelen.

Bel ons direct op +31 (0)352055005 of stuur een email via het contact formulier